2014-05-19 11:21:42• hírek • Kocsis Zoltán

Hullarészeg férfi ütközött villanyoszlopnak, majd borult az árokba

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Három közlekedési baleset történt Szatmár megyében vasárnap, a mérleg két súlyos és három könnyebb sérülés, tájékoztat a Szatmár Megyei Rendőrség.

A legsúlyosabb baleset 18.39 órakor történt a DN193 országúton Szamosveresmart településen. A 30 éves férfi a túlzott sebesség miatt egy balkanyarban elveszítette uralmát Dacia típusú személygépkocsija fölött, elhagyta az úttestet, nekiütközött egy villanyoszlopnak majd az árokba borult. A balesetben az autó két utasa, egy 37 éves nő, valamint egy három éves kisfiú könnyebb sérüléseket szenvedett. Az eset következtében több környező településen is szünetelt az áramszolgáltatás.

A helyszínelő rendőrök alkoholtesztnek vetették alá a szemmel láthatóan ittas sofőrt, a szonda pedig megdöbbentően magas, 1,41 mg/l alkoholszintet regisztrált. A férfi ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés és ittas vezetés miatt indítottak eljárást.

Szintén súlyos baleset történt a DN1F országúton Érkávás település közelében. A 20 éves férfi a fáradtság következtében elaludt Opelje kormánykereke mögött, elhagyta az úttestet és az árokba borult. A gépkocsiban utazó Bogdan B. súlyos, Norbert P. pedig kisebb sérüléseket szenvedett. A gépkocsivezető alkoholtesztje negatívnak bizonyult.

Végezetül a harmadik baleset vasárnap reggel történt Szatmárnémetiben, a Prahovei utcán. Egy 46 éves férfi BMW-jével tolatott és nem vette észre a 67 éves nyugdíjas nőt, aki a gyalogos átjárón, de a piros lámpánál igyekezett átkelni az úttesten. A nő súlyos sérülésekkel került a kórházba, a sofőr pedig a helyszínelés szerint nem fogyasztott alkoholt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: